Foto: Imago/Scanpix/LETA

Septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons reaģējis uz runām, ka viņam vajadzētu nožēlot savas karjeras nenoslēgšanu pēc pagājušās sezonas, uzsverot, ka viņš pats nolems, kad pielikt punktu.

"Mercedes" komandai jaunā tehnisko noteikumu ērā nav iesākusies veiksmīgi. Lai arī Hamiltons un viņa komandas biedrs Džordžs Rasels pa reizei kāpuši uz goda pjedestāla, viņi trasē nespēj konkurēt ar "Ferrari" un "Red Bull" pilotiem. Abus goda pjedestālus "Mercedes" komanda sasniedza pēc konkurentu neveiksmēm.

Aizvadītajā posmā Imolā Hamiltons finišēja ārpus punktiem, bet sacensību uzvarētājs Makss Verstapens viņu apdzina pa apli. Pēc sacensībām "Red Bull" padomnieks Helmuts Marko izteicās: "Varbūt viņš tagad domā, ka vajadzēt beigt karjeru pēc pagājušā gada."

Hamiltons sociālā tīkla "Instagram" profilā savu karjeru salīdzināja ar meistardarbu, un viņš vēl neesot beidzis darbu pie tā.

"Es strādāju pie sava meistardarba. Es būšu tas, kurš nolems, kad tas ir pabeigts," rakstīja Hamiltons.

Hamiltons gan nav spējīgs noslēpt savu sarūgtinājumu par "Mercedes" mašīnas sniegumu. Pirms sezonas viņš izteicās, ka viņa komanda nekad nepieļauj kļūdas, taču tagad viņš medijiem paudis, ka ar šiem izteikumiem tomēr esot pasteidzies. Taču viņš apņēmies strādāt ļoti smagi, lai savu komandu pievilktu tuvāk favorītiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!