Foto: Ford

Pieredzējušais somu pilots Miko Hirvonens nākamsezon varētu atgriezties savā iepriekšējā darbavietā, "M-Sport" pasaules rallija čempionāta (WRC) komandā, ziņo britu prese.

"Mūsu komanda viņam bija kā otrās mājas, un būtu labi, ja Miko pie mums atgrieztos," intervijā izdevumam "Autosport" saka "M-Sport" komandas vadītājs Malkolms Vilsons. "Miko savulaik paveica lielisku darbu, palīdzot mums izcīnīt pasaules čempionu titulu komandu ieskaitē. Viņam patika te strādāt, un mums savukārt palika sadarboties ar viņu."

WRC aprindās tiek runāts, ka viens no talantīgākajiem jaunajiem pilotiem, beļģis Tjerī Nevils šīs sezonas beigās varētu pievienoties jaunizveidotajai "Hyundai" rūpnīcas komandai, kas 2014.gadā debitēs WRC, līdz ar to viena pilota vieta "M-Sport" vienībā atbrīvojas.

Hirvonens sešas WRC sezonas pārstāvēja "M-Sport" komandu, līdz 2011.gadā pievienojās "Citroen" rūpnīcas komandai.

Kā zināms, "Citroen" ir paziņojuši par pievienošanos WTCC autošosejas seriālam un viņu rallija komanda, visticamāk, beigs pastāvēt. Tā vietā "Citroen Racing" varētu sadarboties ar privātajām komandām, nodrošinot tās ar rallija tehniku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!