Foto: Publicitātes foto
Rallija faniem pieejams kļuvis jau 21. izlaiduma "Kalendārs rallijs Latvijā". Šis gads rallijā, jo īpaši Latvijas rallijā, ir bijis ļoti sarežģīts, varētu pat teikt – dīvains. Lielāko daļu gada nenotika nekas, pēc tam pasākumi notika viens pēc otra. Ziema šogad bija skaista, bet ralliju ziemā varēja baudīt tikai ārpus Latvijas un ar diezgan sarežģītiem pārvietošanās nosacījumiem.

Neskatoties ne uz ko, kalendāra autoriem – Raimondam Volontam un Jānim Asarim – ir izdevies atlasīt labākos foto kadrus. Kalendārā ir attēli no Latvijas čempionāta, "Minirallija", arī no pasaules un Eiropas čempionāta posmiem. Kalendārā ir gan pasaulē ātrākā tehnika un piloti, gan arī kas īpašs un klasisks.

Kalendāra autori paldies saka ilggadējam atbalstītājam "Petro Canada Lubricants" pārstāvim Latvijā SIA "VAmotors".

"Kalendāru rallijs Latvijā" no novembra vidus iespējams iegādāties "Rimi" hipermarketos, "Maxima XX" un "XXX", kā arī "Narvesen" un citās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā. Tāpat kalendāru var iegādāties internetā. Kalendārs iepriecinās autosporta fanus Latvijā, un tas var kļūt arī par dāvanu Ziemassvētkos.

Par jauno izdevumu var interesēties arī "Kalendārs rallijs Latvijā" profilā sociālajā vietnē "Facebook".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!