Foto: Publicitātes foto

Rallijsprints "Alūksne", kas gatavojas kļūt par šāgada autosporta sezonas atklāšanas sacnsībām, cer uz ziemas iesākšanos un sola uzvarētājam 1000 eiro naudas balvu.

Latvijas rallijsprinta čempionāta pirmo posmu "Alūksne 2014" plānots aizvadīt 18.janvārī un organizatori noliedz bažas par iespējamo sacensību atcelšanu nepiemērotu laika apstākļu dēļ un atgādina, ka pieteikumu pieņemšana joprojām turpinās.

Pēc sacensības rīkotāju rīcībā esošās informācijas, uz starta Alūksnē redzēsim gan "Rally Alūksne 2013" otrās vietas ieguvēju, igauni Sīmu Plangi, gan pagājušā gada Latvijas rallija čempionus A+klasē Mārtiņu Svili/Ivo Pūķi, gan daudzas citas ātras rallija un rallijsprinta ekipāžas.

Pateicoties atbalstītājiem, arī šogad alūksnieši tupina iepriekšējā gadā aizsākto tradīciju un tāpat kā pagājušajā gadā ātrākajai 2WD ekipāžai tiks piešķirta naudas balva EUR 1000 apmērā. Jāatgādina, ka 2013.gadā šo balvu saņēma Atis Bruņinieks/Edgars Grīns.

Gan 2011., gan 2012.gadā ātrākās Alūksnes rallija ekipāžas tituls pienācās Jāņa Vorobjova ekipāžai, bet pagājušajā gadā uzvaru tur izcīnīja Vasīlijs Grjazins/Dmitrijs Čumaks, kuri aizvadītās nedēļas nogalē ieguva 7.vietu šāgada Eiropas rallija čempionāta pirmajā posmā Austrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!