Foto: Red Bull

F-1 čempionāta līderus, "Red Bull" komandu, neuztrauc tas, ka viņi kārtējo reizi izrādījušies galvas tiesu pārāki par konkurentiem, kas, iespējams, nenāk par labu šim sporta veidam, raksta britu prese.

"Red Bull" vadītājs Kristians Horners uzsvēris, ka nepārdzīvo par to, ka austriešu komandas dominance varētu likt F-1 čempionāta faniem novērsties no sacensībām, kuras vairs nesola nekādu intrigu.

"Mums nav pienākums saglabāt intrigu līdz pēdējam posmam, un mēs negribam atkārtot pagājušā gada situāciju," intervijā izdevumam "Autosport" izteicies Horners. "Tad aizvadījām divas sasodīti saspringtas sacīkstes, un to es vairs negribu piedzīvot. Pēc Brazīlijas "Grand Prix" es nosirmoju, un arī pirms diviem gadiem Abu-Dabi bija līdzīga situācija. Mums galvenais ir uzvara. Mēs aizsargājam savus titulus, tāpēc mērķis ir - izdarīt visu pēc iespējas ātrāk."

Pēdējā posmā Singapūrā Sebastjana Fetela pārākums pār konkurentiem bija šokējošs - viņš brauca divas trīs sekudes aplī ātrāk nekā tuvākie sekotāji. F-1 čempionāta kopvērtējumā sešus posmus pirms čempionāta noslēguma Fetels spāni Fernando Alonso ("Ferrari") apsteidz jau par 60 punktiem un savu ceturto titulu var iegūt ilgi pirms sezonas pēdējā posma Brazīlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!