"Team Latvia" ekipāža Māris Saukāns / Andris Dambis no Dakaras rallija rīkotājiem saņēmuši nepilnu astoņu stundu sodu, tomēr sacensības viņiem ar unikālo "OSC eO" elektriskās piedziņas auto atļauts turpināt.

"Team Latvia" ekipāžas Saukāns/Dambis un Antons Grigorovs/Ainārs Princis, kuri startē ar "OSCar" mašīnu, sestdien septītajā posmā nesasniedza finišu un neveica pēdējos 36 kilometrus, lai naktī nebūtu jāmēro ceļš kāpās.

Līdzīgi kā Latvijas komanda, tāpat rīkojās vēl citas ekipāžas, un kopumā septīto posmu laicīgi pabeidza 76 no 113 ekipāžām. Sacensību rīkotāji nolēmuši visas šīs ekipāžas sodīt ar laika sodiem, tomēr ļaut turpināt sacensības. Saukānam/Dambim un Grigorovam/Princim piespriesti vieni no mazākajiem sodiem – septiņas stundas un 40 minūtes, kamēr lielākajai daļai piespriestas 17 stundas soda laika.

Dakaras rallija kopvērtējumā pirms pirmdien paredzētā astotā posma Grigorovs/Princis ieņem 99.vietu, bet Saukāns/Dambis – 101.vietu. Vēl Dakaras rallija kopvērtējumā Latvijas komandas "RE Autoclub" ekipāžas Antons Meļņikovs/Antons Nikolajevs ieņem 28.vietu, bet Iļja Kuzņecovs/Romāns Jelagins – 69.vietu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!