Foto: Reuters/Scanpix/LETA
"Van Amersfoort Racing" komanda ar policijas palīdzību atguvusi vācu pilotes Sofijas Flēršas sasistā bolīda detaļas, ko pēc šausminošās avārijas Makao "Grand Prix" posmā bija izvazājuši trofeju mednieki, vēsta ārzemju mediji.

Zagļi vietnē "eBay" mēģināja izsolīt priekšējo antispārnu un gaisa ieplūdes restriktoru, bet komandas vadība ar policijas palīdzību šīs detaļas konfiscējusi.

"Par to mums pastāstīja viens draugs. Es teicu: sasodīts, priekšējais antispārns ir vesels?!" Fricu van Amersfortu citē izdevums "Autosport". "Pēc tam mēs par to informējām policiju un viņi šīs detaļas konfiscēja. Taču šīs dažas dienas es nekad neaizmirsīšu!"

Kā ziņojām, Flērša piedzīvoja vienu no iespaidīgākajām avārijām autosportā, ietriecoties fotogrāfu novietnē trases malā vairāku metru augstumā. Viņai tika konstatēts mugurkaula lūzums, un 17 gadus vecā pilote pārdzīvoja vairākas stundas garu operāciju. Par laimi, iztika bez sarežģījumiem, un Flērša cer nākamsezon atgriezties sacensībās, pārstāvot to pašu "Van Amersfoorf Racing" komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!