F-1 jaunās sezonas pirmais posms ir noslēdzies ar "Ferrari" dubultuzvaru, kas varētu liecināt par briestošajām pārmaiņām spēku samēros jaunajā tehniskajā ērā. "F1LV Podkāstā" žurnālists Aldis Putniņš un autosporta lietpratējs Jānis Vanks.

Putniņš un Vanks sprieda, ka tikai nākamajos posmos varēs redzēt, vai "Ferrari" efekts būs paliekošs, taču Šarla Leklēra uzvara līdzjutēju aprindās tika uztverta visaptveroši pozitīvi. Monāko pilots pirmo reizi karjerā ir kļuvis par čempionāta līderi.

Podkāstā iztirzāja arī potenciālās "Red Bull" līdera Maksa Verstapena un Lēklēra titula cīņas nianses – vai tajā valdīs līdzīga dinamikā kā pērn ar Luisu Hamiltonu ("Mercedes"), kuru noteikti arī vēl nevar norakstīt no čempiona titula pretendentu pulka, vai arī pret seno kartinga cīņu biedru Verstapenam būs cita stratēģija?

Tāpat līdzjutēji nenoliedzami vēlas zināt, kas tieši notika ar abiem "Red Bull" pilotiem pēdējos apļos – kā šīs problēmas ir radušās, kāpēc tās pārsteidza nesagatavotus "Red Bull" komandu un vai tās sagādās galvas sāpes arī nākamajos posmos, ietekmējot čempiona titula cīņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!