Foto: Publicitātes foto

Pasaules rallijkrosa čempionāta ("World RX") kalendāā nākamsezon tiks iekļauts posms Āfrikā, Dienvidāfrikas Republikā (DĀR), informē seriāla rīkotāji.

Sacensības notiks Killarnijas autosporta kompleksā Keiptaunas tuvumā, kas izveidots 1947. gadā. Īpaši "World RX" posmam kompleksā tiks izbūvēta jauna rallijkrosa trase - celtniecības darbi jau ir sākušies un tos plānots pabeigt sešu nedēļu laikā.

"Killarnija ļoti priecājas par iespēju uzņemt pirmo šādu autosporta pasākumu Āfrikā," saka "Killarney International Raceway" izpilddirektors Dess Īsoms. "Tūkstoši fanu un skatītāju, Keiptauna un viens no jaunajiem septiņiem pasaules dabas brīnumiem, Tafelbērhs, to ir pelnījuši. Rallijkross ir aizraujošas, augsta līmeņa sacensības, kas piesaista visas pasaules un mediju uzmanību. Mēs gaidām uzsākt sadarbību ar seriāla rīkotājiem IMG un palīdzēt ar savu pieredzi. Šis ir lielisks papildinājums mūsu sacensību kalendāram, un skatītāji var gaidīt pasaules līmeņa sacensības."

Paredzēts, ka DĀR posms būs noslēdzošais 2017. gada "World RX" kalendārā. Pārējo posmu norises laika pagaidām nav izsludināts.

Līdz šim pēdējais pasaules čempionāta posms notika Argentīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!