Foto: Publicitātes attēls
Pēc pirmās aizvadītās auto un velo lietu izsoles un tirdziņa, ko rīkoja automašīnu aksesuāru tirgotājs "Autoeksperts" un sporta veikals "Fans", vairāki desmiti rīdzinieku ir kļuvuši par īpašniekiem kārotām auto un velo precēm.

Daļu no izsoles precēm izdevās iegādāties par teju divas līdz trīs reizes zemāku cenu nekā tā maksā veikalā. Savukārt tirdziņā apmeklētāji atrada dažādas preces par cenām 1 - 10 EUR.

Piemēram, kāda dāma sagatavojās ziemas sezonai, iegādājoties Rossignol distanču slēpes ar stiprinājumiem par 18 EUR (veikala cena - 90 EUR), bet kāds kungs iegādājās Cube velosipēdu un Thule ProRide velosipēdu turētāju par 390 EUR (abu preču kopsumma veikalā - 720 EUR), velosipēds tajā pat dienā tika uzdāvināts dēlam par godu tuvojošajai jubilejai. Cits veiksmīgais pircējs, kungs gados, izsolē atrada un iegādājās velosipēdu par 110 EUR (veikala cena - 250EUR), kas līdzīgs viņa iepriekšējam velosipēdam, kuru iegādājies pirms 30 gadiem. Šis, tiesa, uzlabotā versijā. Bet viens no visuzcītīgākajiem vairāksolītājiem iegādājās ilgi kārotu Kamasa instrumentu kasti par 100 EUR (cena veikalā - 190 EUR). Savukārt izsoles noslēgumā tika izsolītes profesionālas kalnu slēpošanas ķiveres par 16 EUR un 20 EUR (veikala cena - 130 EUR).

Nākamo auto un velo lietu izsoli un tirdziņu veikali "Autoeksperts" un "Fans" plāno rīkot īsi pirms jaunās ziemas sezonas sākuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!