Foto: Shutterstock
"Putna piens" - deserts no divkrāsainā krēma.

::recepte::

Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.

Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.

Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.

25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cukurs citronskābe15 gželatīns2 glāzesūdens4 ĒKkakao cukurs25 gželatīns

Sagatavošana

1

Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.

2

Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.

3

Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.

Iesūtīja: Kirak

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!