::recepte::
Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.
Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.
Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Krēma kārta: krējumu samaisa ar cukuru un citronskābi. Želatīnu uzbriedina un izkausē karsta ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa krējumā. Lej formā un atstāj sarecēt.
Šokolādes kārta: ūdeni, cukuru un kakao samaisa un uzvāra. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī, izkausē karstā ūdens peldē, nedaudz atdzesē un iemaisa masā. šokolādes kārtu uzlej uz sastingušās krējuma kārtas.
Labi atdzesē. Lai labāk varētu izņemt no formas, formu iemērc karstā ūdenī.
Iesūtīja: Kirak