Foto: Publicitātes attēls
Nav noslēpums, ka katrs, pat visturīgākais cilvēks, ir pieradis ekonomēt laiku un naudu. Sava automobiļa apkopes gadījumā šis nosacījums ir jo īpaši aktuāls, jo automobilis mūsdienās nav vairs vienkārši pārvietošanās līdzeklis, bet nu jau kļuvis par neatņemamu mūsu dzīves sastāvdaļu. BMW īpašniekiem bieži vien automobilis kalpo kā darba instruments un statusa rādītājs sabiedrībā. Tieši tāpēc, izvēloties autoservisu, šī auto cienītājs sagaida visaugstāko klientu apkalpošanas līmeni.

Kā tad apvienot prātīgus tēriņus ar augstu, vācu standartiem atbilstošu remonta kvalitāti? Kur veikt tehnisko apkopi un saņemt savu automobili pēc iespējas īsākā laikā? BMW AG koncernam ir atbildes uz šiem jautājumiem. Klientu ērtībām visā pasaulē bavāriešu rūpnīca izveidojusi autorizētus servisus. Tādā veidā BMW AG koncerns ar savu sertifikātu apstiprina, ka automobiļa apkalpošana šeit tiks nodrošināta saskaņā ar augstākajiem kvalitātes standartiem, kas ir izstrādāti Vācijā.

Klīst viedoklis, ka automobilis, kas iegādāts autosalonā, garantijas servisu var saņemt tikai turpat. Cik daudz laika un nervu autovadītāji ir zaudējuši šī mīta dēļ! Savukārt BMW AG koncerna mērķis ir vērsts uz klientu ērtību uzlabošanu. Praksē tas nozīmē, ka automobilis, kurš ir nopirkts jebkurā vietā Eiropā, var saņemt garantijas apkopi jebkurā autorizētā BMW servisā.

Viens no lielākajiem autorizētajiem BMW servisiem Baltijā ir WESS Select. Uzticot Jūsu BMW remontu mūsu meistariem, Jūs varat būt droši, ka visas Jūsu automobiļa tehniskās prasības tiks izpildītas, jo WESS Select ikgadēji iztur sertifikāciju, ko veic BMW AG. Tas nozīmē to, ka remonts un diagnostika tiks veikta ar vismodernāko aprīkojumu pieredzējušu darbinieku vadībā, kuri regulāri iziet kursus kvalifikācijas paaugstināšanai. Rezerves daļas - tikai oriģinālas.


Autoserviss WESS Select specializējas tikai un vienīgi BMW automobiļu remontā. Tas garantē, ka mūsu meistari pārzina visas Jūsu automobiļa nianses neatkarīgi no modeļa. Ne mazāk svarīgs fakts, ko bieži uzslavē mūsu klienti, ir apkalpošanas ātrums. 17 remonta darba vietas sniedz pārliecību, ka gaidīšanas laiks gan garantijas, gan pēc garantijas remonta darbiem, būs minimāls.


Rūpējoties par mūsu klientu ērtībām, autoserviss WESS Select BMW automobiļu īpašniekiem piedāvā bezmaksas automobiļa tehniskā stāvokļa pārbaudi pirms rūpnīcas garantijas termiņa beigām. Piedāvājums attiecas uz jebkuru BMW automobili, kuram rūpnīcas garantijas termiņš beigsies ne vēlāk kā pēc diviem mēnešiem. Mēs novērsīsim visus iespējamos defektus saskaņā ar garantijas noteikumiem, ja tas būs nepieciešams. Tāpat arī piedāvāsim garantijas termiņa pagarināšanu BMW Repair Inclusive programmas ietvaros, lai arī turpmāk bauda braukt tikai pieaugtu. Lai saņemtu bezmaksas pārbaudi Jūsu BMW, aizpildiet reģistrācijas formu mūsu mājas lapā.

Oficiālais BMW serviss WESS Select - Jūsu komforts un mūsu atbildība par rezultātu!

Vairāk informācijas WESS Select mājas lapā www.wess-select.lv

Vienīgais oficiālais BMW serviss Pārdaugavā:

WESS Select, K. Ulmaņa gatve 123, Mārupe (Jūrmalas šosejas sākums, netālu no t/c "Spice").

Tālr.: 67004700 (informācija), 67004710 (servisa konsultanti).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!