Foto: Publicitātes foto

Itāļu auto ražotāja "Fiat Professional" oficiālais izplatītājs "Autobrava", turpinot partneru tīkla attīstību Latvijā, uzsācis sadarbību ar jau otro oficiālo partnerservisu – uzņēmumu SIA "Ardala Liepājā", kam pieder "Ardala Motors" zīmola servisi.

Oficiālā "Autobrava" partnerservisa statuss nodrošina to, ka "Ardala Motors" servisā Liepājā tiks veikti "Fiat Professional" garantijas un pēcgarantijas servisa, tehniskās apkopes, automašīnu apkopes un remonta pakalpojumi atbilstoši auto ražotāja prasībām. Oficiālajam remontam tiek izmantotas tikai oriģinālās "Fiat" detaļas.

Pauļus Prišmonts, "Fiat Professional" tirdzniecības tīkla attīstības vadītājs Baltijas valstīs uzsver, ka partneru loka paplašināšana ir viena no uzņēmuma prioritātēm: "Tā kā mūsu klienti galvenokārt ir uzņēmumi, mums ir svarīgi nodrošināt pēc iespējas labāku servisu pieejamību visā valstī."

Jaunais "Autobrava" partnerserviss "Ardala Motors" ir uzņēmums, kam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze riepu, automašīnu disku un loģistikas biznesā. Uzņēmums dibināts 1997. gadā Liepājā. Darbības sākumā uzņēmums nodarbojās tikai ar riepu montāžu un riepu remontu, tomēr laika gaitā uzņēmums attīstījies un pilnveidojies arī citu pakalpojumu jomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!