Foto: DELFI
Trešdien, 24. jūlijā, jau otro reizi Rīgā ieradās "Gran Turismo" pasaules tūres dalībnieki ar tādām ekskluzīvām automašīnām, kā "Ferrari", "Porsche", "McLaren" un "Lamborghini", lai atrādītu kopumā 42 000 zirgspēku jaudu mūsu galvaspilsētas ielās un trīs dienas sacenstos Biķernieku trasē.

Ekskluzīvākie un jaudīgākie modeļi, kas bija vērojami, ir "Lamborghini Aventador SVJ", "Lamborghini Huracan Performante", "Ferrari 488 Spider", "Ferrari 430 Scuderia", "McLaren 720S" un "Porsche 911 GT2 RS".

"Latvijā esam jau otro gadu pēc kārtas. Pasākums Rīgā ir pilnībā pārpildīts, mēs burtiski nevarējām ietilpināt vairāk ekskluzīvos auto "Radisson Latvija" viesnīcas garāžā. Trīs dienas šie spēcīgie auto un to vadītāji tikās un sacentās Biķernieku trasē," stāsta "Gran Turismo" organizators un dalībnieks Pīters Ternstroms.
Sestdien, 27. jūlijā, Biķernieku trase bija atvērta arī ikvienam interesentam, kuri no tribīnēm varēja vērot superauto braucienus.

""Gran Turismo" ir superauto īpašnieku klubs, kurš pulcē biedrus no visas pasaules, un katram biedram pieder ekskluzīvs auto. Mums notiek aptuveni 15 pasākumi katru gadu, taču tā nav tikai jaudīgu automašīnu aplūkošana, patiesībā pasākumi tiek organizēti, lai iepazītos ar citiem auto entuziastiem visā pasaulē," papildina Ternstroms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!