Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 16. oktobrī, Rīgā ar svinīgu pasākumu nosvinēta "Škoda" pilna servisa dīlera centra "Green Motors" divu gadu dzimšanas diena un prezentēts pilnīgi jaunais pilsētas krosovers – "Škoda Kamiq".

Autorizētais "Škoda" pilna servisa dīlera centrs savas durvis klientiem vēra 2017. gada oktobrī. "Green Motors" autosalons būvēts atbilstoši jaunākajiem "Škoda" standartiem un arī šobrīd ir viens no modernākajiem Eiropā.

Līdz ar "Green Motors" ienākšanu tirgū "Škoda" pārdošanas apjomi Latvijā ir ievērojami auguši un kopš 2018. gada "Škoda" ieņem stabilu trešo vietu pirktāko automašīnu topā. Šo divu gadu laikā pavisam 2333 jaunas "Škoda" automašīnas no "Green Motors" autosalona ir nonākušas pie saviem jaunajiem īpašniekiem. Trīs populārākie "Škoda" modeļi bijuši "Octavia", "Kodiaq" un "Karoq".

Trešdien kopā ar aicinātajiem viesiem, sadarbības partneriem un draugiem tika svinēta "Green Motors" divu gadu jubileja. Pasākuma kulminācijā, Kaspara Zemīša virtuozās ģitārspēles pavadībā, tika svinīgi prezentēts jaunākais "Škoda" saimes auto – pilsētas krosovers "Kamiq".

Pasākuma laikā "Škoda Kamiq" bija iespējams novērtēt ne tikai vizuāli, bet arī tehniski, visiem interesentiem veicot izmēģinājuma braucienus. "Kamiq" ir "Škoda" apvidus auto klāsta jaunākais papildinājums, kas, neskatoties uz kompaktajiem gabarītiem, piedāvā plašu salonu un bagāžas nodalījumu. 4,2 metrus garā apvidnieka bagāžas nodalījuma tilpums ir 400 litru, bet ar nolaistām aizmugurējo sēdekļu atzveltnēm tā tilpums sasniedz 1395 litrus.

"Škoda Kamiq" pieejams ar 95 līdz 150 zirgspēku jaudīgiem benzīna turbomotoriem, kā arī 115 ZS dīzeļdzinēju. Automobiļa cena Latvijā ir no 15 700 eiro.

"Šis ir īstais brīdis, lai pateiktu sirsnīgākos pateicības vārdus visiem sadarbības partneriem un klientiem par lielisko sadarbību, kā arī "Green Motors" komandai par ieguldīto darbu un nepārtraukto attīstību ceļā uz vienotu mērķi. Ar prieku varu atzīt, kopējiem spēkiem mums ir izdevies īstenot dzīvē visdrosmīgākos sapņus. Tajā pašā laikā varu apliecināt, ka "Green Motors" turpinās attīstīties un pilnveidot sniegto pakalpojumu klāstu atbilstoši "Green Motors" virzošajām vērtībām – izaugsmei, sadarbībai, sapratnei, kompetencei un neatlaidībai," sacīja "Green Motors" izpilddirektors Andris Sivickis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!