Foto: Aculiecinieka foto
Šonedēļ soctīklus pāršalkušas fotogrāfijas, kurās redzams, kā vīri ar trimmeriem caur sniegu mēģina nopļaut zāli gar autoceļu Polijā. Izrādījies, ka aculiecinieku attēli uzņemti aizvadītās nedēļas nogales svētdienas rītā, 6. decembrī. Kā noskaidrojuši vietējie mediji, autoceļa uzturētāja nolīgtais uzņēmums mēģinājis pēdējā brīdī apgūt naudu par zāles pļaušanu.

Amizantais skats tika iemūžināts uz autoceļa pie Lipno pilsētas, kas ir 150 kilometrus uz ziemeļrietumiem no Varšavas. Šī autoceļa apsaimniekotājs žurnālistiem norādīja, ka bija nolīdzis ārpakalpojuma uzņēmumu, lai nopļautu zāli gar ceļa malām.

Līgums tika noslēgts oktobra sākumā un bija jāizpilda līdz novembra sākumam, tomēr šis uzņēmums paziņojis, ka darbu pabeidzis pagājušajā ceturtdienā, 2. decembrī. Tādējādi autoceļa uzturētāja pārstāvis medijiem nezināja teikt, kas tie ir par fotogrāfijas redzamajiem strādniekiem, kuri ar zāles pļaujamajiem trimmeriem rosās pa biezo sniega kārtu.

2. decembrī, kad nolīgtais uzņēmums ziņojis par it kā paveikto darbu, Polijā šajā reģionā sniega vēl nebija. Žurnālistu uzrunātais zāles pļaušanas uzņēmuma pārstāvis apgalvojis, ka attēlos nav redzami viņa darbinieki.

Vēlāk autoceļa uzturētājs medijiem norādījis, ka jebkurā gadījumā nolīgtais apakšuzņēmums sākotnēji norunātos termiņus ir nokavējis, tādēļ darba "rezultāts" netiks pieņemts un par to tiks piešķirts līgumsods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!