Foto: Publicitātes foto

1. septembrī "Škoda" dīlercentrs "Green Motors" komanda bija sarīkojusi ģimeniskus svētkus saviem klientiem, draugiem un paziņām un visiem tiem.

"Tā kā 1. septembris šogad iekrita sestdienā un uz skolu nevienam nebija jāiet, tad pieņēmām izaicinājumu noorganizēt svētkus ģimenēm, kur interesanti būtu gan lieliem, gan maziem, pasākumā apvienojot patīkamo ar lietderīgo," stāsta "Green Motors" mārketinga projektu vadītāja Ieva Siugale.

No lietderīgās puses jāmin fakts, ka 1. septembrī ikvienam apmeklētāja auto, pilnīgi par brīvu, tika pārbaudītas bremzes un gaismas, kas, tuvojoties rudens tumšajam laikam, ir patiešām svarīgi.

Katram bērnam "Green Motors" bija sarūpējis atstarotāju – glītas pie apģērba un skolas somas stiprināma rotaļlietu vardīte, lai bērni vienmēr būtu pamanāmi ceļā uz un no skolas.

Mazos apmeklētājus priecēja atraktīvais un bērniem tik draudzīgais gūfijs ar ģitāru, kas devās rotaļās, spēlēja spēles un labprāt arī uzdziedāja kopā, mazajiem labi zināmas dziesmas. Tāpat bija iespēja no sirds izlēkāties piepūšamajās atrakcijās un izbraukt, turpat pie autosalona, izveidoto trasīti ar velokartiem.

Pieaugušajiem bija iespēja doties testa braucienos ar visiem "Škoda" jaunākajiem auto modeļiem, un arī šoreiz īpašu ievērību izpelnījās abi krossoveri – "Kodiaq" un "Karoq", kā arī jau labi pazīstamais modelis "Octavia".

Pēc testa braucieniem viesi ļauties dzīvajai mūzikai – uz centrālās skatuves, kas bija izvietota autosalona telpās goda vietā, kur parasti tiek eksponēti paši jaunākie "Škoda" modeli, kāpa un pasākuma apmeklētājus izklaidēja folkloras kopas "Tarkšķi" mandolīnistu ansamblis (kopā 16 mandolīnisti), Kaspars Zlīdnis no grupas "Gain Fast", dziedātājs Normunds Rutulis un grupa "Apvedceļš".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!