Foto: Publicitātes foto
Lai apzinātu un veicinātu Latvijas motopasaules aktivitātes, informētu klientus un pievērstu uzmanību motociklam kā transporta, atpūtas, sporta un izklaides objektam, konkurss "Latvijas Gada motocikls 2021" tirdzniecības centra "Mols" telpās sarīkojis 2021. gada sezonas motociklu izstādi.

"Šī ir vienreizēja iespēja, nestaigājot apkārt pa motosaloniem, vienkopus redzēt visus sezonas aktuālos jaunumus. Atrast savējo un par rudens cenām tos arī iegādātos. Sezonas noslēgums ir īstais laiks mototransporta iegādei, jo tirgotāji piedāvā izdevīgas cenas un visi viedokļi, testi, braucieni un rezumājumi jau ir apkopoti gan konkursa laikā, gan ikdienā pārbaudot tehniku ielās," norāda konkursa "Latvijas Gada motocikls 2021" tehniskais direktors Oskars Irbītis.

Konkursa organizators Arnis Blodons: "Lai arī sezonas sākumā publiskā telpā iztrūka motoizstādes, šobrīd, mainoties drošības nosacījumiem, ir iespēja tomēr interesentiem parādīt vienkopus jaunumus un reprezentēt Latvijas moto tirgu."

Izstāde "Motosezona '21" norisinās no līdz 30. augustam "Mols" skatuves zonā. Izstādes apmeklētājiem ir vienreizēja iespēja ne vien apskatīt visus motociklus un nobalsotu par savu favorītu, bet arī laimēt moto apmācības, lai jau nākošajā sezonā pievienotos motobraucēju rindām Latvijas ceļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!