Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" plāno izstrādāt īpaši greznu "Range Rover" modeļa versiju, kas konkurēs ar "Bentley" nule prezentēto apvidus automobili "Bentayga", intervijā izdevumam "AutoExpress" atklājis "Jaguar Land Rover" kompānijas speciālo modeļu nodaļas SVO (Special Vehicle Operations) vadītājs Džons Edvardss.

Pašlaik visdārgākā "Range Rover" modifikācija ir "SV Autobiography", kas maksā 164 tūkstošus sterliņu mārciņas (224 tūkstošus eiro). Turklāt Edvardss uzsver, ka tā nebūt nav augstākā cena, ko no "Range Rover" modeļa varētu "izspiest".

SVO nodaļas vadītājs pieļauj, ka "Range Rover" topošā īpaši greznā versija maksās ap 200 tūkstošiem mārciņu (273 tūkstošus eiro). Tādējādi "Land Rover" piedāvājums spēšot konkurēt ar "Bentley Bentayga" un "Rolls-Royce" topošo apvidnieku.

Jau rakstījām, ka pašlaik notiekošajā Frankfurtes autoizstādē "Bentley" prezentēja savu pirmo apvidus automobili "Bentayga", kas aprīkots ar 608 zirgspēku jaudīgu W12 biturbo motoru. "Bentley" apvidnieks līdz 100 km/h paātrināsies 4,1 sekundē un maksimāli sasniegs 301 km/h.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!