Foto: Publicitātes foto

Par pirmo "Subaru XV" īpašnieci Latvijā kļuvusi ģimenes ārste Dace Zirnīte, kuras ikdienā, dodoties ceļā pie pacientiem, bieži nākas saskarties ar sliktiem ceļa apstākļiem, portālu "Delfi" informēja markas oficiālais pārstāvis "AD REM Auto".

"Meklēju viegli vadāmu automobili ar automātisko pārnesumkārbu un visu riteņu piedziņu, jo, dodoties uz mājas vizītēm, ar savu līdzšinējo automobili bieži nespēju pārvarēt piesnigušos vai dubļainos piebraucamos ceļus. Izvēloties automobili, tika atrasti vairāki varianti, taču konkurētspējīgā cena, kā arī manu ģimenes locekļu un draugu labās atsauksmes par citiem "Subaru" modeļiem, ļāva pieņemt izšķirīgo lēmumu par labu "XV"," stāsta jaunākā "Subaru" modeļa īpašniece.

"Subaru XV" izceļas ar augstu klīrensu, segmentā zemāko smaguma centru, "Boxer" tipa dzinējiem un "Subaru" leģendāro, simetrisko visu riteņu piedziņu.

"Subaru XV" ir pirmais "Subaru" modelis, kura tehniskā aprīkojuma paletē iekļauts pilnīgi jaunais 1,6-litru, 114 zirgspēku benzīna dzinējs un jaunā "Lineartronic" variatora transmisija, kā arī jaunā "Auto Start Stop" sistēma benzīna dzinējiem. Tāpat "Subaru XV" tiks piedāvāts arī komplektācijā ar jau labi pazīstamajiem divu litru benzīna un dīzeļdzinējiem, kuri spēj attīstīt attiecīgi 150 un 147 zirgspēku jaudu.

"Subaru XV" ar dīzeļdzinēju patērē tikai 5,6 l/100 km un 6,5 l/100 km ar benzīna dzinēju, kas ir pat mazāk kā daudziem konkurentiem bez četru riteņu piedziņas.

Atgādinām, ka "Subaru XV" atvērto durvju dienas notiks "Subaru" oficiālā dīlera "AD REM Auto" salonā, Dārzciema ielā 60, Rīgā 9. un 10. martā, no pulksten 10 līdz 18.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!