Foto: AP/Scanpix
Izmeklētāji nav atraduši pierādījumus tam, ka avārijai, kurā bojā gāja Holivudas zvaigzne Pols Vokers, par iemeslu bijuši mehāniski automašīnas defekti, un filmu "Ātrs un bez žēlastības" aktieri nogalināja ātrums, ziņo amerikāņu mediji.

Kā zināms, traģiskā avārija notika novembra beigās Santaklarita pilsētā netālu no Losandželosas; Vokers atradās "Porsche Carrera GT" automašīnā, ko vadīja viņa draugs.

Automašīnas vadītājs zaudēja kontroli pār to, braucamrīks lidojumā aizķēra apgaismes stabu, tad ietriecās kokā un aizdegās. Aktieris un viņa draugs mira notikuma vietā. Kā ziņo izdevums "Hollywood Reporter", arī netīrumi, kas atradās uz braucamās daļas, nav bijuši par iemeslu avārijai.

"Mēs uzskatām, ka pie vainas ir ātrums un tikai ātrums," izteicies kāds izmeklēšanai tuvu stāvošs drošības dienestu darbinieks.

Izmeklētāji ir noteikuši, ar kādu ātrumu pārvietojās avarējušais automobilis, taču, lai iegūtu vēl precīzākus rādītājus no datu sistēmas, janvārī Kalifornijā ieradīsies "Porsche" inženieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!