Foto: Publicitātes foto

Latvijā senākais taksometru pārvadājumu uzņēmums, AS "Rīgas Taksometru parks" (RTP) sadarbībā ar SIA "Nordea Finance Latvia" iegādājies "Ford S-Max" automašīnas, kas aprīkotas ar autogāzes iekārtām.

"RTP jau atkārtoti izvēlas tieši "Ford S-Max" automašīnas, jo par spīti iespaidīgiem nobraukumiem, kas atsevišķām automašīnām pārsniedz pat 500 000 kilometru, praksē pierādījies, ka "Ford S-Max" ir komfortabls un tehniski ļoti izturīgs auto," atzīst RTP tehniskais direktors Kaspars Muižnieks. "Turklāt, jaunie "Ford S-Max" aprīkoti ar LPG autogāzes iekārtām, kas ļaus mums plānot izdevumus par degvielu, kas aizvadītajā gadā piedzīvoto dīzeļdegvielas cenu svārstību dēļ bija sarežģīti paveicams."

"Ford" oficiālais dīleris "Inchcape Motors Latvia" piegādājis RTP piecdesmit "Ford S-Max Flexifuel" minivenus, kas aprīkoti ar jaunākās paaudzes autogāzes iekārtām.

"Šāgada laikā esam kļuvuši pārliecinoši tirgus līderi arī ar autogāzes iekārtām aprīkoto jauno automašīnu tirdzniecībā Latvijā. Kopš gada sākuma esam pārdevuši jau 139 šādas "Ford" automašīnas," ar gandarījumu atzīmē "Inchcape" grupas uzņēmumu vadītājs Latvijā Andris Kulbergs. "Tādējādi esam pārliecinājušies, ka šis risinājums ir efektīvs, un mūsu klienti to ir novērtējuši."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!