Foto: Publicitātes foto

Britu raidsabiedrība BBC paziņojusi par jaunu "TopGear" ("Gāzi grīdā!") raidījuma vadītāju sastāvu. Krisam Harisam (attēlā pa labi), kurš ir viens no "TopGear" vadītājiem jau divus gadus, pievienosies britu komiķis Pedijs Makginess (attēlā pa vidu) un bijušais Lielbritānijas kriketa komandas kapteinis Endrū Flintofs (attēlā pa kreisi).

Jau ziņojām, ka Mets Leblanks šovasar paziņoja par "TopGear" pamešanu. Viņš gan vēl būs redzams 26. raidījuma sezonā, kas ēterā nonāks nākamā gada sākumā, jo tā sērijas tika uzfilmētas vēl šogad. Savu aiziešanu no "TopGear" vadīšanas Leblanks pamatoja ar saspringto filmēšanās grafiku, kas liedz viņam pietiekami daudz laika veltīt ģimenei un draugiem.

Vēl viens līdzšinējais raidījuma vadītājs Rorijs Rīds paliks, kā raksta BBC, "par daļu no "TopGear" ģimenes", tomēr vairs nebūs raidījuma vadītāju pamatsastāvā. Gaidāms, ka viņš vadīs pusstundu garo papildu raidījumu "Extra Gear", kas ēterā nonāk tūlīt pēc "TopGear" pamata raidījuma. Tāpat atsevišķās raidījuma sērijās joprojām piedalīšoties vācu sacīkšu braucēja Sabīna Šmitca.

Jaunais "TopGear" vadītāju sastāvs būs redzams raidījuma 27. sezonā, kā filmēšana tiks uzsākta nākamgad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!