Foto: DELFI

Noilgojušies pēc piedzīvojumiem, "Land Rover" cienītāji piektdien, 31. jūlijā, tika pie iespējas gūt unikālu pieredzi – speciāli izveidotā simulatorā izmēģināt jaunā "Defender" un citu koncerna ražoto apvidnieku sniegtās iespējas. Šis pasākums, kas pie "Land Rover" salona Rīgā norisināsies arī 1. augustā, ir pasaules "Land Rover Experience" tūres daļa.

Šī speciālā kustīgā platforma tiek izmantota dažādās valstīs, un ļauj ikvienam izmēģināt "Land Rover" pilnpiedziņas īpašības un gūt jaunas emocijas. Šī platforma ir viena no lielākajām "Land Rover" iekārtām pasaulē. Izmēģinājuma braucieni notika starptautisko "Land Rover" instruktoru pavadībā.

"Tie, kuri izmantoja šo iespēju, bija mazliet apstulbuši – platforma vienlaikus ir gan reālistiska, gan arī ļauj ar apvidniekiu pacelties teju līdz debesīm. Starp citu, tas viss izskatās iespaidīgi, arī vērojot no malas, tādēļ, fiksēdami iespaidīgos skatus, apmierināti paliek arī skatītāji," smaida instruktore Minna Silankorva. Viņa apgalvo, ka tikai retais no tiem, kuri šo platformu jau izmēģinājuši citviet pasaulē, piekristu tik asas izjūtas piedzīvot reālajā dzīvē.

Speciālajā platformā var izmēģināt gan bezceļu laurus plūcošo jauno "Defender", gan arī citus šī ražotāja pārstāvjus – "Range Rover Sport", "Evoque", "Discovery Sport" vai "Velar".

Platforma ir 37 grādu slīpa – tas ir ļoti tuvu "Land Rover" garantētajiem 40 grādu pārvarēšanas slieksnim "Defender" modelim. Pasākumā instruktors gan norādīja, ka ar jauno "Defender" ir braucis pat 45 grādu slīpumā, un eksperiments noslēdzies veiksmīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!