Džeremija Klārksona jaunais automobiļu raidījums "The Grand Tour" šonedēļ noslēgs savu pirmo sezonu, kurā kopumā tiešsaistes servisa "Amazon Prime" ēterā nonāca pavisam 12 sērijas. Sezonu Klārksons noslēgs Dubaijā ar vērienīgiem superauto testiem.

"The Grand Tour" veidotāji publicējuši ieskatu sezonas pēdējā sērijā, kas ēterā nonāks piektdien. Video redzams, ka "The Grand Tour" vadītāji Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs raidījuma ievadā pie skatītājiem ieradīsies trijos iespaidīgos superauto – "McLaren F1 GTR", "Lambroghini Veneno Roadster" un "Lykan Hypersport".

Papildus tam Klārksons un Mejs salīdzinās savus privātos automobiļus – "Volkswagen Golf GTI" un "BMW i3". Savukārt Hamonds dosies uz Franciju, lai apgūtu profesionālu autovadīšanu, bet Mejs piedalīsies bezceļu sacensībās, kur pamatā gan bridīs pa dubļiem, velkot vinčas trosi.

Tomēr "The Grand Tour" pirmo sezonu noslēgs ar skaistu noti – līdzšinējo superauto etalona "Bugatti Veyron" salīdzinājumu ar mūsdienu metru "Porsche 918 Spyder".

"The Grand Tour" nākamā sezona "Amazon Prime" servisā gaidāma rudenī. Bijušie "TopGear" veidotāji ar "Amazon" noslēguši līgumu uz trim gadiem par kopumā 36 raidījuma sēriju radīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!