Tuvojoties "TopGear" ("Gāzi grīdā!") bijušo vadītāju Džeremija Klārksona, Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja jaunā raidījuma "The Grand Tour" debijai 18. novembrī, pamazām vairojas arī trijotnes pašreklāma dažādos kanālos. Viena no tām ir dalība "The Late Late Show with James Corden" šovā, kurā noorganizēja jautru sacīksti.

Kalifornijas sacīkšu trases kompleksā "Willow Springs Raceway" Klārksons, Hamonds un Mejs sēdās "Chevrolet Corvette Z06" spēkratā un katrs trasē devās ar vakara šova vadītāju Džeimsu Kordenu, kurš viņiem brauciena laikā uzdeva dažādus āķīgus un asprātīgus jautājumus. Par katru nepareizo atbildi tika piešķirta soda sekunde.

Klārksons savās atbildēs bija visai diplomātisks, piemēram, uz jautājumu, vai viņam pietrūkst "TopGear", viņš atbildēja "pajautā man labāk kaut ko par Ēģiptes politiku". Savukārt uz jautājumu "Tramps vai Klintone", Klārksons, sasmejoties un acīmredzami nevēloties automātiski pusi amerikāņu iegūt kā ienaidniekus, atbildēja "no katra pa druskai".

Rezultātā nevienam nebija brīnums, ka "kaptenis lēnais" jeb Džeimss Mejs bija pēdējā vietā. Tomēr kurš izrādījās pirmais un kā uz to reaģēja otrās vietas ieguvējs, skatieties video!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!