Foto: Kadrs no video
Latvijā bāzētā kompānija "Dartz" internetā publicējusi jaunāko video, kurā modele "Playboy" zaķa tērpā ar "RussoBaltique" šņabja pudeli rokās pozē pie "Dartz Prombron Iron.Diamond" bruņotā apvidus automobiļa. Konkrētais auto reprezentatīviem nolūkiem tika izmantots arī "Jaunā Viļņa" pasākumā.

"Dartz Prombon Iron.Diamond" bruņotais apvidus auto izgatavots uz jau pazīstamā "Dartz Prombon" modeļa bāzes. Atšķirībā no tā jaunā modifikācija ir saīsināta par 30 centimetriem, lai dāmām to būtu vieglāk novietot stāvēšanai. Lai "parkošanos" atvieglinātu vēl vairāk, automobilis aprīkots ar astoņām video kamerām pa virsbūves perimetru. Šādu automobili komplektācijā ar "G-Device" vibratoru iegādājusies Kazahstānas naftas magnāta meita Regīna Abdurazakova.

999 zirgspēku jaudīgais "Dartz Prombon Iron.Diamond" kopumā tiks izgatavots 10 vienību ierobežotā sērijā. Automobiļa cena netiek precizēta, tomēr izstrādātāji atklāj, ka tā ir "virs 500 tūkstošiem eiro". Komplektā nāk arī kilograms kaviāra un dārga vodkas pudele "RussoBaltique".

"Dartz Prombon" apvidnieku montāža tiek organizēta Igaunijā.

Piedāvājam apskatīt galeriju ar agrāku "Dartz Prombron Iron.Diamond" reklāmas foto sesiju:


Dartz Prombron Iron.Diamond" izstādē Monako:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!