Video tiešsaistes serviss "Amazon Prime" publicējis ieskatu Klārksona automobiļu raidījuma "The Grand Tour" jaunākajā, jau trešajā sezonā, kas ēterā nonāks 18. janvārī. Pagaidām netiek atklāts, cik sēriju būs šajā sezonā un vai ar "The Grand Tour" trijotni pēc šīs sezonas līgums tiks pagarināts.

Raidījuma "The Grand Tour" trijotne Džeremijs Klārksons, Ričards Hamonds un Džeimss Mejs, kā redzams reklāmas video, brauks ar lietotiem apvidus automobiļiem pa Kolumbiju, pabūs Ķīnā, Mongolijā, Zviedrijā un Nīderlandē, kā arī driftēs ar "Dodge Challenger SRT Demon", "Hennessey Camaro Exorcist" un "Ford Mustang RTR" pa Detroitas ielām.

Tāpat "The Grand Tour" jaunajā sezonā būs redzams "Lamborghini Urus", "McLaren Senna" u.c. superauto.

Atgādinām, ka "The Grand Tour" pirmā sezona pēc skandalozās "TopGear" ("Gāzi grīdā!") pamešanas ēterā nonāca 2016. gada novembrī. Otrā sezona video tiešsaistes servisā nonāca 2017. gada decembrī.

Klārksons, Hamonds un Mejs līgumu ar "Amazon Prime" bija noslēguši uz trim gadiem. Jau pēc pirmās raidījuma sezonas nozarē klīda baumas, ka "Amazon Prime" dārgo līgumu ar "TopGear" bijušo trijotni diez vai pagarinās, jo "The Grand Tour" reitingi nav tik iespaidīgi. Piemēram, 24 gadus vecais seriāls "Draugi" joprojām ir populārāks nekā "zelta vērtais" Klārksona raidījums, kas tika atklāts ar "TV vēsturē visdārgāko sižetu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!