Samsung" ir atklājis pirmo modeli no gaidāmās īpaši plānu tālruņu izlašu sērijas. "Samsung" X820, kurš tiek pirmo reizi demonstrēts starptautiskajā izstādē "Sviaz Expo Comm 2006", var lepoties ar pasaulē plānāko profilu – tikai 6,9 mm. Izstādē, kas no šā gada 10.-13. maijam notika Maskavā, bija apskatāms arī "Samsung" D900 – pasaulē plānākais izbīdāmais tālrunis, kurš ir tikai 13mm plāns.
"Kompānija "Samsung" turpinās savu panākumu gājienu, apvienojot cilvēkus. Tik ergonomiski izstrādāti, ka tie kļūst kā viens vesels ar lietotāju, "Samsung" plānie tālruņi sniedz nevainojamu komforta, vienkāršības un tehniskās izsmalcinātības harmoniju," sacīja Kitai Lī (Kitae Lee), "Samsung" Telekomunikāciju tīkla struktūrvienības prezidents. "Cilvēku dabā ir sazināties ar citiem. "Samsung" īpaši plānie tālruņi ir domāti, lai cilvēkus satuvinātu. Pateicoties tā unikālajam dizainam un plānajam korpusam, X820 kļūs par vienu veselu ar lietotāju, ar pārējiem un ar visu pasauli."

"Samsung" guva pirmo pieredzi ar plāniem, uzlabotām raksturpazīmēm pieblīvētiem mobilajiem tālruņiem 2001. gadā, kad tika laists klajā modelis SPH-N2001 – kompānijas pirmais 9,8mm mobilais tālrunis. "Samsung" turpinās iepazīstināt pasauli ar dažādiem formas faktoriem un raksturpazīmēm apveltītiem plānajiem mobilajiem tālruņiem.

"Samsung" X820 – pasaulē plānākais tālrunis

"Samsung" inovatīvais X820 pauž "Samsung" apņemšanos radīt visplānāko un visvieglāko izstrādājumu mūsdienu tirgū. Vieglās svara kategorijas X820, kurš sver tikai 66 gramus un ir tikai 6,9mm plāns, ir šā brīža mūsdienīgākā sakaru metode. Modelī X820 ir atrasts līdzsvars starp plāna korpusa eleganci un funkcionālu klaviatūru, kam pabeigtību piešķir pievilcīga konusveida forma ērtai satveršanai. Korpusa izgatavošanā ir izmantota plastmasa ar stikla šķiedras piejaukumiem, lai paaugstinātu tālruņa neparasto izturību, saglabājot tā nelielo svaru. X820 ir neapšaubāmi papildinošs elements mūsdienu aktīvo patērētāju ikdienā, jo tas kļūst ar lietotājiem kā viens vesels viņu makā un krekla vai džinsu kabatā, sniedzot laikmetīgu mobilitāti.

Zem X820 ārējā aizsargapvalka slēpjas milzum daudz raksturpazīmju, kuras ir sablīvētas 6,9mm plānā profilā, izmantojot Viedvirsmas montāžas tehnoloģiju ("Smart Surface Mounting Technology" (SSMT)). Iemūžiniet šos gaišos smaidus un īpašos mirkļus, izmantojot 2 mega pikseļu kameru, vai pārsteidziet visus ar lielisku prezentāciju, izmantojot dokumentu skatītāju un TV izvades funkciju. Padziļiniet vizuālo baudījumu ar horizontālā platekrāna palīdzību un pārlūkojiet visas raksturpazīmes un vēl vairāk, pateicoties vienkāršai un lietotājam draudzīgai saskarnei.

Piedāvājot daudzveidīgas krāsu iespējas attīstības procesā, X820 parādīsies Krievijas tirgū šomēnes un drīz pēc tam – arī Eiropas tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!