Foto: Publicitātes foto

Banka "Citadele" piešķīrusi 3,35 miljonu eiro finansējumu jaunas tehnikas iegādei Latvijā vadošajam industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un apkalpošanas uzņēmumam "INTRAC Latvija", portāls "Delfi" uzzināja bankā.

Finansējumu uzņēmums izmantos jaunas lauksaimniecības, būvniecības un mežsaimniecības tehnikas iegādei – traktoriem, kombainiem, miglotājiem un iekrāvējiem, kas paredzēti tirdzniecībai visā Baltijā.

"Lai arī tirgū kopumā šobrīd ir izaicinošs laiks un vēlmi iegādāties jaunu tehniku ietekmē minerālmēslu cenu kāpums un zemās graudu cenas, saimniecības ar spēcīgu naudas plūsmu un pārdomātu plānošanu tehnikas iegādi neatliek. Uzņēmēju kompetence ir ievērojami augusi, un, investējot modernajās tehnoloģijās, viņi saskata potenciālu strādāt efektīvāk," situāciju tirgū raksturo "INTRAC Latvija" valdes loceklis Andris Bružs.

Kā norāda uzņēmuma pārstāvis, nākotnes plānos ietilpst attīstīt būvniecības tehnikas segmentu, izstrādājot piedāvājumu ceļu būves tehnikas izīrēšanai.

"Esam gandarīti paplašināt sadarbību ar vienu no Baltijas līderiem lauksaimniecības un industriālas tehnikas tirdzniecībā. Mūsu kopējā sadarbība palīdzēs nodrošināt lielāku krājumu apmēru uz vietas, kas rezultēsies ar ātrāku vajadzību apmierināšanu Baltijas zemniekiem un industriālās tehnikas lietotājiem," norāda "Citadeles" korporatīvo klientu pārvaldības vadītājs Baltijā valdes loceklis Vaidas Žagūnis.

"INTRAC Latvija" nodarbojas ar lauksaimniecības, būvtehnikas, mežizstrādes un pacēlājtehnikas importēšanu, tirdzniecību un apkalpošanu.

Uzņēmumam ir filiāles Saldū, Rēzeknē un Valmierā, bet centrālais birojs un servisa centrs atrodas Rīgā.

Kaimiņvalstīs zīmols strādā ar māsas uzņēmumiem "INTRAC Lietuva" un "INTRAC Eesti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!