Foto: DELFI

AS "Ekspress Grupp" kopējais digitālo abonentu skaits Baltijas valstīs marta beigās sasniedzis 210 999, kas ir par 31% vairāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā periodā, liecina uzņēmuma paziņojums.

Grupā ietilpstošā Latvijas AS "Delfi" digitālo abonentu skaits gada laikā audzis par 48%, sasniedzot 25 329.

Igaunijas AS "Delfi Meedia", kam pieder ziņu portāls "Delfi", laikraksti "Eesti Päevaleht", "Maaleht", "Eesti Ekspress" un vairāki sabiedrībā iecienīti žurnāli, digitālo abonentu skaits gada laikā audzis par 11%, sasniedzot 102 629.

AS "Ohtuleht Kirjastus", kura 50% īpašnieks ir "Ekspress Grupp", digitālo abonentu skaits gada laikā pieaudzis par 10%, sasniedzot 26 404.

"Geenius Meedia OU" digitālo abonentu skaits gada laikā audzis par 25% līdz 7575.

Lietuvā "Delfi" digitālo abonentu skaits palielinājies par 86% līdz 40 310. Lietuvas portāls "Lrytas" 2023. gada 4. ceturksnī sāka piedāvāt digitālos abonementus. Šā gada pirmajā ceturksnī abonentu skaits pieauga par 38%, sasniedzot 8752.

"Digitālo abonentu skaits, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu, piedzīvoja strauju pieaugumu," saka "Ekspress Grupp" valdes priekšsēdētāja Mari-Līsa Rītsalu.

""Ekspress Grupp" mediju digitālo abonentu skaits Baltijas valstīs kopumā pieauga par aptuveni trešdaļu, savukārt visstraujāko pieaugumu piedzīvoja abonementu skaits Lietuvā, kur tas pieauga par 86%. Strauji, gandrīz uz pusi, pieauga arī "Delfi" abonentu skaits Latvijā. Šie rezultāti liecina, ka, līdzīgi kā Igaunijā, arī Latvijas un Lietuvas tirgos digitālās abonēšanas modelis ir nostiprinājies," norāda Mari-Līsa Rītsalu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!