Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Tūrisma jomā strādājošais uzņēmums SIA "Impro Ceļojumi" 2023. gadā apgrozījis 17,27 miljonus eiro, pēc nodokļu nomaksas gūstot 1,1 miljonu eiro lielu peļņu, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Lursoft" dati rāda, ka gada laikā tūrisma pakalpojumu sniedzēja apgrozījums palielinājies par 61,42%, bet peļņa teju dubultojusies.

Aizvadītajā gadā SIA "Impro Ceļojumi" attīstība tika virzīta uz sadarbības atjaunošanu ar iepriekšējiem sadarbības partneriem un jaunu meklēšanu, kā arī cīņai par tūrisma nozares saglabāšanu un attīstību Latvijā.

Šogad, cerot uz pozitīviem pavērsieniem nozarē, SIA "Impro Ceļojumi" plāno attīstību virzīt uz autobusu parka atjaunošanu, atpūtas ceļojumu attīstīšanu, kā arī izstrādāt jaunus grupu ceļojumus uz līdz šim neapgūtiem reģioniem, piemēram, Saūda Arābija, Nepālas Mustangas reģions u.c.

SIA "Impro Ceļojumi" reģistrēts 1994. gadā un pieder desmit fiziskām personām. Lielākie kapitāldaļu turētāji to vidū – Vilnis Klinovičs (23,58%) un Ints Mūrnieks (17,56%). Pērn SIA "Impro Ceļojumi" bija darba devējs 39 darbiniekiem, uzņēmumam nodokļos valsts kopbudžetā samaksājot 927,39 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!