Foto: DELFI
Pērn dibinātais maizes un konditorejas izstrādājumu ražotājs "Iļģuciema maiznīca konditoreja" 2010.gadā strādāja ar 602,6 tūkstošu latu apgrozījumu un 33,2 tūkstošu latu peļņu, liecina datubāzē "Lursoft" publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā norādīts, ka "Iļģuciema maiznīca konditoreja" pērn tika izveidota pēc restrukturizācijas un nodarbojas ar maizes un konditorejas produktu ražošanu un vairumtirdzniecību.

Vadība atzīst, ka 2010.gads uzņēmumam bijis veiksmīgs un sasniegtais apgrozījuma apmērs skaidrojams kā mērķtiecīgas darbības rezultāts.

Pērn "Iļģuciema maiznīcas konditoreja" ieguva kvalitātes vadības sistēmas sertifikātu, kas apliecina, ka uzņēmumā produkcijas ražošana notiek saskaņā ar sertificētu kvalitātes vadības sistēmu. Uzņēmums pērn aktīvi darbojās Latvijas tirgū un sāka eksporta attīstību Lietuvas, Igaunijas un Krievijas tirgus izpētē. Rezultātus no eksporta iestrādēm vadība gan cer sagaidīt 2011.gadā un nākamajos gados.

Uzņēmums arī ir izstrādājis turpmāko darbības stratēģiju, kas paredz likt uzsvaru uz jaunu produktu izstrādi un attīstību. Tāpat šogad plānots turpināt darbu pie investīcijām jaunās tehnoloģijās, produkcijas kvalitātes attīstībā un jaunu eksporta tirgu apgūšanā.

Uzņēmums reģistrēts 2010.gada jūnijā, un tā reģistrētais pamatkapitāls ir 52 tūkstoši latu. "Iļģuciema maiznīcas konditorejas" īpašnieks ir Latvijā reģistrētā kompānija "FF Investments".

"Iļģuciema maiznīca konditoreja" iepriekš darbojās kā uzņēmums "Kviteks", kam ir aktuāls maksātnespējas process. "Kviteks" pērn oktobrī tika pārsaukts par "Kiga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!