Foto: Publicitātes attēli
Viesnīca "Elefant Hotel" pēc īpašnieku maiņas atsākusi darbu, informēja viesnīcas direktore Oļesja Prokofjeva.

"Elefant Hotel" ēku par 6,3 miljoniem eiro jeb 4,41 miljonu latu no SIA "Ektornet Commercial Latvia" iegādājās SIA "Latvia Hotel Invest", savukārt par viesnīcas operatoru kļuvusi SIA "Hotel Operator VVM".

Prokofjeva "Hotel Operator VVM" saistību ar ēkas jauno īpašnieku "Latvia Hotel Invest" biznesa portālam "Nozare.lv" nekomentēja.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Latvia Hotel Invest" vienīgais īpašnieks ir Kiprā reģistrētais uzņēmums "Nolefe Enterprises Limited", savukārt "Hotel Operator VVM" vienīgais īpašnieks ir Vadims Muhins.

Kā iepriekš sacīja SIA "Ektornet Commercial Latvia" preses pārstāvis Ingars Rudzītis, "Latvia Hotel Invest" ir nesen izveidots uzņēmums, kura pamatbizness ir viesnīcas darbības atsākšana un tās ikdienas vadīšana.

7304 kvadrātmetrus lielā viesnīca tika uzcelta 2008.gadā, tajā ir 159 numuriņi. Tā atrodas Kalnciema ielā 90. Viesnīcas ēkā ir pazemes autostāvvieta, restorāns un konferenču zāles.

"Ektornet Commercial Latvia" ir daļa no "Swedbank" grupas 2009.gadā izveidotā nekustamo īpašumu uzņēmuma "Ektornet AB".

Maksātnespējīgajai SIA "V.B.O" piederošo bijušās viesnīcas ēku par 3,6 miljoniem latu "Ektornet Commercial Latvia" nopirka 2010.gada 15.novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!