Foto: LETA

Līdz 12.novembrim pagarināts pieteikšanās termiņš Daugavpils pašvaldības sabiedriskā transporta uzņēmuma "Tramvaju uzņēmums" konkursā par jaunu tramvaju iegādi, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Sākotnējais pieteikšanās termiņš bija 25.septembris, kas vēlāk tika pagarināts līdz 22.oktobrim.

Aģentūrai BNS trešdien neizdevās noskaidrot konkursa termiņa pagarināšanas iemeslus.

"Daugavpils tramvaja" mājaslapā publicētajā konkursa nolikumā minēts, ka līgumu plānots slēgt par 12 tramvaju piegādi un līguma izpildes laiks ir līdz 2013.gada 31.oktobrim.

Konkurss par tramvaju iegādi Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) projektā "Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija" izsludināts jau otro reizi.

Galvenais uzvarētāja noteikšanas kritērijs ir saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums.

Jau vēstīts, ka IUB janvāra otrajā pusē pēc vilcienu remontētāja "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca" iesniegtās sūdzības aizliedza slēgt līgumu par tramvaju iegādi ERAF projekta ietvaros un "Tramvaju uzņēmums" marta beigās šo konkursu izbeidza.

Projekts "Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija" paredz tramvaja līnijas 18.novembra ielas posmā no Vienības ielas līdz Valkas ielai pārbūvi, kā arī apakšstacijas "SP-10" Jātnieku ielā 90, "TA-137" 18.novembra ielā 10 un "TA-257" 18.novembra ielā 183 renovāciju.

Daugavpils "Tramvaju uzņēmums" ir dibināts 1946.gadā. Pašlaik Daugavpilī ir trīs tramvaju maršruti ar kopējo līniju garumu vairāk nekā 20 kilometru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!