Foto: Publicitātes foto
Sākts tekstilizstrādājumu ražotāja "Ogres Trikotāža" tiesiskās aizsardzības process (TAP), liecina paziņojums Maksātnespēju žurnālā.

Ogres rajona tiesa pirmdien nolēma uzsākt TAP.

"Lursoft" dati liecina, ka uzņēmumam kopš 2011.gada reģistrētas vairākas komercķīlas – šogad 26.jūnijā Latvijas Pasta bankā reģistrētas četras ķīlas par maksimālo prasījuma summu 591 761 lats, 562 243 lati, 140 561 lats un 140 561 lats.

"Latvijas Pasta bankas" vienīgais īpašnieks ir holdinga kompānija "Mono". Saskaņā ar "Lursoft" datiem "Mono" grupas līdzīpašniekam Mihailam Uļmanam pieder 0,05% "Ogres Trikotāžas", 74,95% - Natālijai Petkevičai, bet 25% uzņēmuma pieder SIA "Teks.lv".

Savukārt "Teks.lv" vienādās daļās pieder Šveices pilsonei Eiženijai Federovskai un Latvijas pilsonim Igoram Rapoportam.

"Dienas Bizness" iepriekš vēstīja, ka no 15.februāra mainīta "Ogres trikotāžas" vadība - amatu atstājis valdes priekšsēdētājs Aivars Veiss, bet viņa pienākumus pilda līdzšinējā valdes locekle Irīna Kiseļova.

Latvijas Vieglās rūpniecības uzņēmumu asociācijas prezidents Guntis Strazds laikrakstam teicis, ka jaunais dalībnieku saraksts nenozīmē "Ogres trikotāžas" kursa maiņu, jo arī iepriekš uzņēmums bija saistīts ar "Mono" grupu. Uzņēmums sakārtojis finanšu plūsmu, tam nav būtisku parādu un problēmu, toreiz teicis Strazds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!