Foto: LETA
Būvkompānija SIA "Moduls Rīga" nav saistīts ar trešdien notikušo kratīšanu biroju ēkā Āgenskalna ielā 33, Rīgā, teikts uzņēmuma paziņojumā medijiem.

Jau vēstīts, ka trešdien pēcpusdienā Ekonomikas policija veica kratīšanu Rīgā, Āgenskalna ielā, kur atrodas "Moduls" grupas uzņēmumu biroji. Par kratīšanu kādā celtniecības uzņēmumā Pārdaugavā vēstīja portāls "Pietiek.com".

Būvniecības uzņēmums norāda, ka "Moduls Rīga" piederošajā biroja ēkā notikusī pārbaude nav saistīta ar būvkompāniju "Moduls Rīga".

Šajā biroja ēkā telpas ir iznomātas vairākām juridiskajām personām.

Trešdien medijos nepilnīgi un nepatiesi interpretētie fakti ir nodarījuši zaudējumus uzņēmumam "Moduls Rīga" un uzņēmums norāda, ka tas apsver "turpmākos soļi par vēršanos tiesā par neslavas celšanu".

Sīkāka informācija par notikušo uzņēmumam "Moduls Rīga" nav pieejama, teikts uzņēmuma paziņojumā.

"Moduls-Rīga" pārstāve Ieva Šaripo portālam "Delfi" uzsvēra, ja uzņēmums turpina darbu normālā ritmā.

Šaripo gan nevarēja pateikt, vai Āgenskalna ielā 33 atrodas arī kāds uzņēmums, kurš nav saistīts ar "Moduls-Rīga" vai tā amatpersonām. Tāpat "Moduls-Rīga" darbiniekiem neesot informācijas par to, kāda kriminālprocesa ietvaros Ekonomikas policija trešdien veikusi kratīšanu.

Jau vēstīts, ka Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvalde
trešdien kratīja uzņēmumu, kurš atrodas Rīgā, Āgenskalna ielā.

Kā portālam "Delfi" apliecināja policijas pārstāve Sintija Virse, procesuālās darbības notiek policijas lietvedībā esoša kriminālprocesa ietvaros. Virse gan sacīja, ka pagaidām netiks atklāts, kas tas ir par kriminālprocesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!