Foto: LETA

Noliktavām, kuras Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saistībā ar dažādiem pārkāpumiem slēdzis, nav saistības ar "Dominante Park", paziņojumā medijiem norāda šī uzņēmuma vadītāja Agnese Brence.

Portāls "Delfi" iepriekš publicēja vēstuli, ko "Ķekavas Dominante Park" noliktavu darbinieku vārdā rakstīja Liene. Tajā viņa norāda uz bīstamiem darba apstākļiem un ēkas nedrošību, kā arī to, ka VUGD dažādu pārkāpumu dēļ licis ēku slēgt un novērst pārkāpumus.

"Bīstamās ēkas atrodas adresē "Ciedri", Lielvārži, Ķekavas pagasts un tām ir citi (ar "Dominante Park" nesaistīti) īpašnieki. Ēkas atrodas maksātnespējas administratores Lienes Ābolas atbildībā," skaidro Brence. Administratore pārstāv Aigara Lūša juridisko biroju un jau kopš 2009.gada ir iecelta par šo ēku maksātnespējas administratori.

Brence atzīst, ka saistībā ar to, ka VUGD ceturtdien, 11.septembrī, ir slēdzis bīstamās ēkas, noliktavu teritorijā ir izveidojusies sarežģīta situācija un kravas automašīnas netiek pie noliktavām.

"Lai atvieglotu transporta plūsmu, uzņēmums "Dominante Park" ir gatavs palīdzēt un ir atvēlējis savu teritoriju šo kravas auto novietošanai," apgalvo uzņēmuma vadītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!