Foto: DELFI
Darbu uzsācis VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" jaunais valdes loceklis Verners Stūrmanis, kura atbildības sfēra būs saistīta ar lidostas drošības jautājumiem, portālu "Delfi" informēja Satiksmes ministrijā.

Satiksmes ministrija, lemjot par Stūrmaņa iecelšanu valdes locekļa amatā, ņēma vērā viņa līdzšinējo profesionālo pieredze darbā Valsts robežsardzē, kā arī sešu gada darba pieredzi, strādājot lidostas Rīga robežsardzes kontroles punkta priekšnieka amatā.

Jau vēstīts, ka 11. novembrī, Satiksmes ministrija ir pieņēma četru līdzšinējo VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" valdes locekļu atlūgumus.

Atlūgumus iesniedza līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Aldis Mūrnieks, valdes locekļi Olita Augustovska, Andis Damlics un Raimonds Rožkalns.

Tobrīd Satiksmes ministrija skaidroja, ka atlūgumi pieņemti, jo ministrijai kā akcionāram un lidostas valdei jau ilgāku laiku bija atšķirīgi viedokļi par atsevišķu pārvaldības procesu virzību un risinājumiem.

Savukārt novembra vidū Satiksmes ministrija iecēla Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieku Liepiņu par lidostas jauno valdes priekšsēdētāju. Par lidostas valdes locekli tika iecelts arī būvkompānijas "Velve" valdes loceklis Ilmārs Upenieks. Valdes sastāvā darbu turpina līdzšinējā valdes locekle Ilona Līce.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!