Foto: LETA
Afgāņu izcelsmes uzņēmējs Gulams Mohammads Gulami uzskata, ka izskanējušās ziņas, ka viņš ir aizdomās turētais reiderismā, ir "melnais PR".

Piektdien preses brīfingā viņš norādīja, ka strīdi ar bijušajiem darbiniekiem jau iepriekš esot skatīti vairākās tiesās, tostarp ārvalstīs, un viņš tajās ir attaisnots.

Viņš uzskata, ka lietas, tostarp lieta, kura nesen nodota prokuratūrā saistībā ar "Royal Square Hotel & Suites" iespējamu nelikumīgu pārņemšanu, pret viņu ir safabricētas un apsūdzības ir nepamatotas.

Uzņēmējs sacīja, ka arī iepriekš izskanējušās tiesvedības, kurās viņš ir iesaistīts, spēcīgi ietekmējot viņa reputāciju un traucē biznesam.

Gulami arī uzsvēra - kopš viņš sācis darboties Latvijā, viņš ir ieguldījis lielus līdzekļus biznesa attīstībā, tāpat viņš Latvijas ekonomikai ir piesaistījis vairākus investorus.

Kā ziņots, Valsts policija pabeigusi izmeklēšanu lietā par krāpšanu lielā apmērā un dokumentu viltošanu, lieta saistīta ar nekustamā īpašumu izkrāpšanu septiņu miljonu eiro vērtībā, savukārt aizdomās turētais ir afgāņu izcelsmes uzņēmējs Gulams Mohammads Gulami.

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis iepriekš apstiprināja, ka lieta nodota prokuratūrai un izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka aizdomās turētais vīrietis ar viltotu dokumentu palīdzību izkrāpis nekustamo īpašumu aptuveni septiņu miljonu eiro vērtībā.

Prokuratūras pārstāve Una Rēķe pagaidām nesniedza informāciju, vai lietā kādai personai ir uzrādīta apsūdzība.

Aģentūras BNS rīcībā esošā informācija liecina, ka Gulami izkrāpis uzņēmējam Elioram Junusovam piederošu Vecrīgas viesnīcu - "Royal Square Hotel & Suites".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!