Foto: bestriga.com
Veikalu tīkls "Elkor" pārdod vairākus nekustamos īpašumus, tostarp par 8,9 miljoniem eiro tiek piedāvāta "Podium" tirdzniecības centra ēka Rīgā, Brīvības gatvē 201, pastāstīja "Elkor" sabiedrisko attiecību speciāliste Dzintra Krūze.

Pārdošanas sludinājumā sacīts, ka īpašumā atrodas aktīvs universālveikals, kas potenciālajiem pircējiem pieejams gan ar naudas plūsmu (50 tūkstošu eiro apmērā mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa), gan bez. Tāpat sludinājumā norādīts, ka ēka piemērota, lai nodarbotos ar mazumtirdzniecību, kā arī teritorijā pieejama stāvvieta.

Tāpat Brīvības gatves 201 teritorijā tiek pārdots arī īpašums ar zemi 63,5 tūkstošu kvadrātmetru platībā. Tā pārdošanas cena - 4,9 miljoni eiro. Sludinājumā norādīts, ka īpašums piemērots jauktam biznesam, tai skaitā arī dzīvokļu īres vai biroju biznesam.

Savukārt Rīgas centrā par 7,3 miljoniem eiro tiek pārdota ēka Brīvības bulvārī 21. Sludinājumā norādīts, ka ēka piemērota viesnīcas vai premium klases dzīvokļu izveidei.

Krūze norādīja, ka "Elkor" turpina uzņēmuma darbības pamatvirzienu - kvalitatīvu mazumtirdzniecības veikalu tīklu attīstību Latvijā. "Tā uzmanības centrā ir klienta intereses, kas balstītas uz ilgtspējīgas attīstības principiem. Mūsu uzņēmuma stratēģijā neietilpst nekustamo īpašumu biznesa projektu attīstība. "Elkor" turpinās strādāt esošos objektos kā nomnieks. Potenciālie īpašumu pircēji varētu būt ieguldījumu fondi vai citi komerciālās darbības veicēji," skaidroja Krūze.

"Elkor" mazumtirdzniecības tīkla veikali piedāvā elektronikas preces, apģērbus un apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem, preces sportam un tūrismam, bērnu preces, pārtiku, interjera priekšmetus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!