Foto: Publicitātes foto
Latvijā šā gada astoņos mēnešos reģistrētas 53 jaunas luksusa klases automašīnas, kas ir par 11,7% mazāk nekā attiecīgajā laikā posmā gadu iepriekš, liecina Auto asociācijas apkopotā informācija.

Tostarp 2015.gada astoņos mēnešos reģistrētas 16 "BMW 7-series" automašīnas, 14 "Mercedes-Benz" S klases spēkrati un pa pieciem "Tesla Model S" un "Audi A8" automobiļiem.

Tāpat iegrāmatots pa trijiem "Bentley Flying Spur", "Porsche Panamera" un "Lexus LS" spēkratiem, divas "Audi RS6" un pa vienai "Maserati Quattroporte" un "Jaguar XJ" markas automašīnai.

Pērn attiecīgajā laikā Latvijā reģistrēja 60 jaunas luksusa klases automašīnas, bet gadā kopumā - 79, kas ir par 33,9% vairāk nekā 2013.gadā.

Auto asociācija ir sabiedriska organizācija, profesionālu ražotājrūpnīcu, Latvijā oficiāli pilnvarotu auto importētāju un dīleru apvienība. Asociācijas prioritāte ir aizstāvēt savu biedru intereses sadarbībā ar dažādām valsts institūcijām un nodrošināt pircēju interešu ievērošanu attiecībā uz garantijām, servisu un informāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!