Foto: DELFI

Mazumtirgotāja "Maxima Latvija" kopējās investīcijas jaunu veikalu atvēršanā un esošo veikalu rekonstrukcijā šogad plānotas divu miljonu eiro apmērā, pastāstīja "Maxima Latvija" valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers.

Viņš atgādināja, ka uzņēmums šā gada sākumā atklāja jaunu veikalu Imantā, Kurzemes prospektā 110b, bet šogad novembrī vai decembrī iecerējis atklāt veikalus Nometņu ielā, Rīgā, un līdz šā gada beigām arī veikalu Pļaviņās. Tāpat kompānija šogad plāno rekonstruēt veikalus Jelgavā, Meiju ceļā 10 un Aizputē. Tāpat jaunu veikalu atvēršana ir iecerēta arī nākamgad.

Pēc Vilcmeiera teiktā, Latvijā ir vēl daudz vietu, kur "Maxima Latvija" vēlētos atvērt jaunus veikalus. "Mē gribētu būt vēl daudzās vietās, mēs šobrīd analizējam tirgus situāciju, lai identificētu tās vietas, kur mēs vēl gribam atvērt jaunus veikalus," sacīja Vilcmeiers.

Jau vēstīts, ka "Maxima Latvija" apgrozījums šogad pirmajā pusgadā pieauga par 3,7% salīdzinājumā ar pagājušā gada pirmo pusgadu un sasniedza 330 miljonus eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

"Maxima" mazumtirdzniecības veikalus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Bulgārijā pārvalda 2007. gadā izveidotā kompānija "Maxima grupe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!