Foto: F64
Aizvadītajā nedēļā Rīgā turpinājies degvielas cenu kritums, kamēr Viļņā degvielas cenas ir kāpušas, bet Tallinā tās nav mainījušās, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā, par spīti cenu kritumam, dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Rīgā, seko Viļņa, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Tallinā, bet Viļņā un Rīgā piektdien dīzeļdegvielas cenas bija vienādas.

Piektdien Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,054 eiro par litru, kas ir par 1,9% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 2,2% un piektdien bija 0,924 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,034 eiro par litru, kas ir 1% vairāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, kāpusi par 0,4% un bija 0,904 eiro par litru.

Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nav mainījusies un bija 0,985 eiro par litru, tāpat dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, nav ne pieaugusi, ne kritusies un bija 0,915 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā un Tallinā nav mainījusies un bija attiecīgi 0,505 eiro un 0,519 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena sarukusi par 0,6% - līdz 0,522 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!