Foto: DELFI
Mazumtirgotājs "Mego" pērn strādāja ar 47,957 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,5% vairāk nekā 2014. gadā, savukārt uzņēmuma zaudējumi saruka 2,9 reizes - līdz 117,2 tūkstošiem eiro, liecina datubāzē "Lursoft" pieejamais kompānijas finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Mego" pagājušajā gadā turpināja ieguldīt mazumtirdzniecības vietu uzlabošanā, pircēju piesaistē. Tāpat kompānija 2015. gadā reorganizēja-pievienoja iegādāto uzņēmumu "WKM Īpašumi".

Lai palielinātu "Mego" grupas uzņēmumu efektivitāti un rentabilitāti, uzņēmuma vadība pagājušā gada novembrī pieņēma lēmumu par vienotu mazumtirdzniecības tīklu zem viena uzņēmuma. Līdz ar to līdz 2015. gada beigām zem "Mego" meitasuzņēmuma "Lenoka" darbojās 21 "Mego" mazumtirdzniecības struktūrvienība.

2016. gadā "Mego" turpinās īstenot lēmumu par vienotu mazumtirdzniecības tīklu izveidi zem viena uzņēmuma "Lenoka". Papildus "Mego" plāno turpināt uzlabot veikalus, kā arī veikt mārketinga aktivitātes un īstenot lojalitātes programmas, lai saglabātu un piesaistītu pircējus.

2014. gadā "Mego" strādāja ar 47,267 miljonu eiro apgrozījumu un 334,3 tūkstošu eiro zaudējumiem.

"Mego" reģistrēts 1999. gadā, un tā pamatkapitāls ir trīs miljoni eiro. "Mego" pieder vairākām privātpersonām, tostarp lielākais īpašnieks ir Mihails Uļmans (62%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!