Foto: AFP/Scanpix

Automātisko degvielas uzpildes staciju tīkls "Neste" atklājis jaunu degvielas uzpildes staciju (DUS) Vidzemes šosejas 94.kilometrā Bērzkrogā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jaunās DUS izveidē, kas ir 66."Neste" stacija Latvijā, ieguldīti 650 000 eiro.

Jaunā DUS Bērzkrogā ir piemērota gan vieglajam, gan smagajam auto transportam, jo ir aprīkota arī ar ātrgaitas sūkni, kas speciāli paredzēts smago automašīnu uzpildei.

Ātrgaitas dīzeļdegvielas sūknis ir aprīkots ar jauno "Neste" bezkaršu degvielas uzpildes sistēmu "Truck+", kas nodrošina šoferiem vēl ātrāku un ērtāku uzpildi, jo tajā netiek izmantota degvielas karte, savukārt autoparku pārvaldītājiem – uzlabotu degvielas patēriņa kontroli, drošību un precīzāku uzskaiti.

"Neste" DUS Bērzkrogā pieejams arī "AdBlue".

Kā ziņots, SIA "Neste Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 407,315 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 17% pieaugums salīdzinājumā ar 350,003 miljonu eiro apgrozījumu 2014.gadā.

Uzņēmuma peļņa palielinājusies par 26% - no 8,607 miljoniem eiro 2014.gadā līdz 10,842 miljoniem eiro pērn.

"Neste Latvija" ir "Neste" korporācijas meitasuzņēmums, kas Latvijā strādā jau vairāk nekā 25 gadus. Kopš darbības sākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis 65 miljonus eiro. "Neste" DUS tīklu Latvijā veido 66 stacijas visā valstī.

"Neste" ir Somijas vadošais naftas pārstrādes un atjaunojamo resursu pārstrādes uzņēmums. Kompānijas ieņēmumi 2015.gadā bija ap 11 miljardiem eiro, un uzņēmums tiek kotēts Somijas biržā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!