Foto: PantherMedia/Scanpix
Nekustamo īpašumu objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas uzņēmums "Civinity" ir iegādājies privāto namu apsaimniekošanas uzņēmumu "RBSSKALS Serviss", pavēstīja "Civinity" sabiedrisko attiecību konsultante Dagnija Dižbite-Svarinska.

Pēc viņas teiktā, šonedēļ noslēgušās sarunas par SIA "RBSSKALS Serviss" iegādi, un darījums tiks pabeigts pēc attiecīgo izmaiņu reģistrācijas Komercreģistrā. Abas puses ir vienojušās saglabāt darījuma detaļas konfidenciālas.

"Civinity" grupas vadība norāda, ka "RBSSKALS Servisa" klienti turpinās saņemt līdzšinējos pakalpojumus atbilstošā kvalitātē un apjomā, ko klientiem turpinās nodrošināt "RBSSKALS Serviss" komanda.

"Civinity" turpinās izvērtēt un meklēt iespējas tālākai attīstībai Latvijas tirgū un līdz gada beigām plāno vēl vismaz vienas kompānijas iegādi, piebilst kompānijā.

Jau vēstīts, ka "RBSSKALS" grupas uzņēmums "RBSSKALS Būvvadība" ceturtdien Zemgales priekšpilsētas tiesā iesniegusi lūgumu ierosināt tiesiskās aizsardzības procesu (TAP).

"RBSSKALS Būvvadības" valdes priekšsēdētājs Māris Saukāns, portālam "Delfi" atbildot uz jautājumu, vai tiesiskās aizsardzības process varētu būt nepieciešams arī kādam citam "RBSSKALS" grupas uzņēmumam, norādīja, ka pašlaik notiek sarunas ar investoriem un banku, lai to saprastu.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka notiekošais neskars grupas lielāko uzņēmumu – apsaimniekošanas kompāniju "RBSSKALS Serviss", kas "dzīvo patstāvīgi".

"Civinity" grupā ietilpst SIA "Jūrmalas Namsaimnieks", AS "Hausmaster", SIA "Homemaster" un SIA " RBSSKALS Serviss".

"Civinity" grupa reģionā pārvalda 15 namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumu Viļņā, Kauņā, Klaipēdā, Palangā, Kretingā, Rīgā un Jūrmalā.

Kompānijas konsolidētais apgrozījums 2015. gadā bija 15,1 miljons eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!