Foto: LETA
Holdinga kompānija "Amber Beverage Group", kas apvieno starptautiskās alkoholisko dzērienu kompānijas "SPI Group" uzņēmumus Baltijas valstīs, no "Nordea" bankas saņēmusi finansējumu alkohola izplatītāja akciju sabiedrības "Interbaltija AG" iegādei, portālu "Delfi" informēja bankas pārstāvji.

"Nordea" darījuma procesā abiem bankas klientiem – SIA "Amber Beverage Group" un "Interbaltija AG" – nodrošina atbalstu. Darījuma partneri iegādes un finansējuma summu neatklāj.

"Amber Beverage Group", iegūstot izšķirošu ietekmi pār "Interbaltija AG", plāno stiprināt pozīcijas galvenokārt viesnīcu, restorānu, bāru un kafejnīcu sektorā, kā arī ekskluzīvu vīnu un šampaniešu segmentā.

"Interbaltija AG" strādā vietējā tirgū kopš 1997. gada, uzņēmums strādā ar lielākajām veikalu ķēdēm, kā arī apmēram 350 restorāniem, klubiem un veikaliem Latvijā.

"Amber Beverage Group" ir vadošā vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrība Baltijas valstīs, kuras birojs atrodas Rīgā.

Jau ziņots, ka Konkurences padome (KP) atļāvusi alkohola ražotājam "Amber Beverage Group" iegādāties vienu no Latvijas senākajām alkoholisko dzērienu izplatītājiem AS "Interbaltija AG", portālu "Delfi" informēja padomē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!