Foto: Shutterstock
Svaigo dārzeņu pārstrādes un realizācijas uzņēmums "Dimdiņi" pagājušajā gadā strādāja ar 4,883 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 20,3% un bija 57 023 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2016.gadā "Dimdiņi" aktīvi strādāja mārketinga jomā un ieguva jaunus klientus.

Tāpat uzņēmuma vadība norāda, ka "Dimdiņi" pērn guva pieredzi, apmeklējot ražošanas uzņēmumus citās Eiropas Savienības valstīs, piedaloties izstādēs un pieredzes apmaiņas braucienos ārpus Latvijas. Kompānija pagājušajā gadā izveidoja jaunas produktu receptes un sāka tos ražot. Tādējādi palielinājās uzņēmuma piedāvātās produkcijas sortiments.

"Uzņēmums ir ieņēmis stabilu vietu tirgū un ir konkurētspējīgs," piebilst "Dimdiņu" vadība.

2017.gadā uzņēmums ir iecerējis būtiski palielināt eksporta apmērus, kā arī ieviest ražošanā jaunus produkcijas veidus un turpināt uzturēt esošo kvalitātes shēmu atbilstoši prasībām.

2015.gadā "Dimdiņi" strādāja ar 4,683 miljonu eiro apgrozījumu un 47 403 eiro peļņu.

Dimdiņi" ir dibināti 1992.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. "Dimdiņi" ir dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums, kas specializējies kāpostu audzēšanā. Uzņēmums pieder Ivetai Stalidzānei (50%), Sintijai Audzišai (25,35%) un Rinaldam Audzišam (24,65%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!