Foto: PantherMedia/Scanpix
Alus darītava "Bauskas alus" ir investējusi 120 000 eiro pirmā alus kokteiļu līnijas produkta - gaišā alus kokteiļa "Festiņš brūkleņu" - izstrādē un ieviešanā, informēja kompānijā.

Kompānijā uzsvēra, ka alus kokteiļa garšu buķeti veido "Bauskas" gaišais alus kopā ar tējas sēnes dzērienu, ko papildina brūklene. Alus kokteili ieteicams baudīt karstā vasaras dienā, atdzesētu vai kopā ar ledus gabaliņiem.

"Bauskas alus" pārstāvji arī norādīja, ka iepriekšējā ziema alus darītavai bija ražīga, jo tika radīti jauni dzērieni ne tikai bezalkoholiskajā segmentā, bet arī ieviesta jauna produktu līnija - alus kokteiļi, kuri tapuši pēc rūpīgas tirgus izpētes un jaunāko tendenču apzināšanas Eiropā un pasaulē.

"Bieži ar draugiem degustējot alu, dāmas, kurām negaršoja alus, jautāja, kad Jūs piedāvāsiet mums kaut ko vieglu un gaisīgu bez alus, kas garšotu arī mums - dāmām. Pēc rūpīgas tirgus izpētes un jaunāko tendenču apzināšanas Eiropā un pasaulē, radās ideja par jauna segmenta attīstīšanu alus darītavā - alus kokteiļiem, kas mūsu alus darītavai ir jauns un nebijis virziens. Ideja ir vainagojusies ļoti garšīgā produktā - gaišajā alus kokteilī "Festiņš brūkleņu"," sacīja "Bauskas alus" valdes loceklis Vladimirs Barskovs.

Jau vēstīts, ka "Bauskas alus" pagājušajā gadā strādāja ar 5,018 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 11,6% - līdz 492 076 eiro.

"Bauskas alus" ir dibināts 1999.gadā, un tā pamatkapitāls ir 786 996 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrētā kompānija "BA Holdings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!